Over mij

Eten is gewoon fantastisch! Een gezellig samenzijn, feestje, tête à tête met mijn partner... maar ook een verdrietig moment, een frustratie... het is altijd een reden om iets lekkers boven te halen, niet? 

De laatste jaren ben ik me gaan verdiepen in gezonde voeding. Wat doet het met ons? Ik ben ervan overtuigd dat gezonde voeding niet alleen zorgt voor een fit lichaam maar ook een gezonde geest. MAAR...

Ondertussen heb ik iifym(if it fits your macros) ondekt. Een manier van een waarmee je je telkens houdt aan een aanbevolen aantal kcal, eiwitten, koolhydraten en vetten. Hoe je dit invult is volledig aan jou. Dit is vooral mentaal een grote stap voor mij geweest. Niets is nog verboden zolang het past. Zo kan je voor wat extra vetten kiezen voor een gezonde avocado of noten maar ook eens voor een stukje chocolade. Heerlijk toch. Nu is natuurlijk nog steeds 90% van mijn voeding 'clean' maar af en toe gun ik mezelf lekkers. En heel veel dingen heb ik leren maken met enkel gezonde ingrediënten zoals cake, ijscreme, ...

Hopelijk vinden jullie op deze site ook de inspiratie om aan de slag te gaan in de keuken met al dat lekkers. 

Smakelijk! 

2 opmerkingen:

  1. Bedankt voor je blog. Ik ben kortgeleden begonnen met de VZL en voel me inderdaad al beter. Mijn doel is d reuma die me plaagt, in elk geval zonder pijn te krijgen en dat schijnt mogelijk te zijn. Dankzij jouw blog kan ik nu makkelijker allerlei lekkers bereiden en het eten zo beter leren! Ga er alstjeblieft mee door!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je berichtje. Het is inderdaad opmerkelijk hoe heel wat kwaaltjes verminderen of helemaal verholpen kunnen worden door anders te eten. Ik ben blij dat ik je daarmee kan helpen. Veel succes met het veranderen van je eetgewoonten. En bedankt voor de motiverende woorden :)

      Verwijderen