Ingrediënten
1 blik kikkererwten
1 teentje look
3el citroensap
1 el tahin (sesampasta)
paprikapoeder en cayennepeper naar smaak
zout
Bereiding
Giet de kikkererwten af en bewaar het vocht. Doe de knoflook met de kikkererwten, het citroensap, de tahin en wat zout in de blender. Giet er een scheutje vocht op en mix. Waarschijnlijk moet er meer vocht bij om alles te laten pakken. Voeg zoveel toe als nodig is en draai tot een gladde puree. Breng op smaak met paprikapoeder en cayennepeper.
3el citroensap
1 el tahin (sesampasta)
paprikapoeder en cayennepeper naar smaak
zout
Bereiding
Giet de kikkererwten af en bewaar het vocht. Doe de knoflook met de kikkererwten, het citroensap, de tahin en wat zout in de blender. Giet er een scheutje vocht op en mix. Waarschijnlijk moet er meer vocht bij om alles te laten pakken. Voeg zoveel toe als nodig is en draai tot een gladde puree. Breng op smaak met paprikapoeder en cayennepeper.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten