dinsdag 18 september 2012

Groentenspaghetti met scampi


Per persoon

1 tomaat

1/2 courgette
2 wortelen
1 lenteuitje
1 el basilicumolie
12 scampi
50g ongekookte (volkoren) pasta
1 teentje look
Paprikapoeder
Cayennepeper
Peper & Zout

Voorbereiding

Snij de tomaat in blokjes en het lenteuitje en look fijn. 
Maak spaghettisliertjes van de wortelen en courgette.
Kook de pasta beetgaar.

Ontdooi en pel de scampi.

Bereiding

Verhit de olijfolie en bak de gekruide scampi kort en krachtig in de wok. Haal ze eruit en zet warm weg.
Doe het uitje en de look in de wok en bak kort aan. Doe de groentensliertjes erbij en wok krachtig. Kruid naar smaak.
Meng er de spaghetti onder en de scampi en warm nog even op. 
Dien op.

Ongeveer 300 kcal per persoon




1 opmerking:

  1. Zalig hé, die groentenpasta!
    (Ben je terug van reis? Hier berichtje vanuit Frankrijk. Het weer is niet denderend maar ook geen regen. De temperaturen zijn aangenaam! Lekker genieten! We blijven nog tot volgende week donderdag.)

    BeantwoordenVerwijderen