Nodig
200g havermout
100g havervlokken
50g amarant
50g gierst
20g amandelschilfers
15g lijnzaad
40g hazelnoten, fijngehakt
65g pindakaas
5 el honing
30g zwarte chocolade (minstens 70% cacao)
25g kokosreepjes
30g krokant gepofte quinoa
20g gojibessen
Bereiding
Verwarm de oven voor op 175°C.
Meng de havermout, vlokken, amarant, gierst, amandelschilfers, lijnzaad en hazelnoten in een kom.
Doe de pindakaas en honing in een pot en verwarm tot dit lopend wordt. Giet het papje over de droge ingrediënten en meng zodat alles een laagje heeft.
Zet ongeveer 20 minuten in de oven en roer regelmatig eens om.
Laat goed afkoelen en meng er de chocolade(in stukjes gesneden), kokosreepjes, gojibessen en gepofte quinoa door en doe in een grote bewaarpot.
Smakelijk !
Uiteraard kan je hier nog gedroogd fruit aan toevoegen of ander lekkers. Maar hier zijn ze daar zo geen fan van :)
Even ter vergelijking: de industriële versie van muesli :)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten