Ik belegde die van ons met tomatenblokjes, oregano, zout en peper, kerstomaten, paprika, kip en Parmezaanse kaas. Na de oven nog even verse basilicumblaadjes erover en smullen maar.
zaterdag 8 maart 2014
Speltpizza met kip en parmezaan
Gisteren een flesje rode wijn geopend en wat gaat daar beter bij dan een heerlijke pizza? Ik maakte ons een gezonde fast-food pizza klaar met een kant-en-klare speltpizzabodem. Koop ik gewoon bij de Bio Planet en is enkel nog te beleggen met je favoriete toppings.
Ik belegde die van ons met tomatenblokjes, oregano, zout en peper, kerstomaten, paprika, kip en Parmezaanse kaas. Na de oven nog even verse basilicumblaadjes erover en smullen maar.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiVg-wh98ohE4IBIyFd1utsxkF040PjLand2MO3-CK-RJc2FE8vS1E3b8AuzGqvc9gXP4R2BFNFnaQ_72OClOchpZfN8JHNyu9oIAZs9eCEQfn6v08nwjwqYugKqdOAmiITntpzq7leToE/s1600/DSC04738.JPG)
Ik belegde die van ons met tomatenblokjes, oregano, zout en peper, kerstomaten, paprika, kip en Parmezaanse kaas. Na de oven nog even verse basilicumblaadjes erover en smullen maar.
Labels:
basilicum,
kerstomaat,
kip,
paprika,
Parmezaanse kaas,
speltpizza,
tomatenblokjes
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten