Voor
2 personen
1
aubergine
1
courgette
2
tomaten
2
teentjes look
1
ui
Pakje
light fetakaas
1
el olijfolie
Peper
en zout
Provençaalse
kruiden
Bereiding
Snij
de aubergine, courgette en tomaten in schijfjes van ±0,5cm
met de mandoline.
Maak
een ovenschaal vet met wat olijfolie.
Leg
een laagje aubergine,kruid met peper en zout.
Leg
een laagje courgette en kruid terug met peper en zout en Provençaalse
kruiden.
Leg
er tomaat en schijfjes ui op en kruid weer. Doe weer een laagje
aubergine en courgette en kruid telkens weer tussen de lagen.
Dek
de schaal af met aluminiumfolie en zet in de oven op 180°C voor
30-40min.
Doe
er net voor het einde de feta over en laat zonder folie nog even
gratineren.
Smakelijk!
Hier is de schotel afgewerkt met mozzarella
Deze lijkt me heerlijk ga ik zeker eens proberen!
BeantwoordenVerwijderenIk zorg binnenkort nog voor een smakelijk foto :)
BeantwoordenVerwijderen