Vandaag moesten de overrijpe bananen weer weggewerkt worden en dus dacht ik mijn bananencake wat aan te passen zodat het meer eiwitten bevat. Resultaat mag gezien worden. De keuken ruikt enorm lekker. Zeker het proberen waard zou ik zeggen ;) Ingrediënten 3 bananen (overrijp) 45g whey poeder (ik gebruikte kokossmaak) 65g eiwit (ongeveer 2 eiwitten) 40g magere yoghurt 55g ultra fine oats 75g volkoren bloem 3g bakpoeder Beetje kaneel en zout
Bereiding
Plet de bananen tot een papje. Meng de rest van de ingrediënten eronder en doe het beslag in een siliconen bakvorm. Zet deze ongeveer 30 min in een voorverwarmde oven van 180°C of tot dat een prikker er zo goed als proper uit komt. Laten afkoelen op een rooster en smakelijk! Macros voor de hele cake 866 kcal C 139 F8 P64 Fiber 18
Geen opmerkingen:
Een reactie posten