zondag 26 januari 2014
Gegrilde raap, zoete aardappel, ui en geitenkaas
Inderdaad, weer gegrilde groenten. Zeker in de winter kan ik genieten van de lekkere volle smaak van de groenten die heerlijk warm zijn. Samen met wat feta, geitenkaas,... Mmmmm
Voor 2 personen
2 zoete aardappelen
1 bussel rapen
1 ui
Zachte geitenkaas
Olijfolie (ik gebruikte met truffel gearomatiseerde)
Peper en zout
Bereiding
Verwarm de over voor op 180°C.
Schil en snij de aardappelen en rapen in gelijke stukken.
Snij de ui doormiddel en maak er halve maantjes van.
Doe alles in een ovenschaal en overgiet met de olijfolie. Kruid met peper en zout.
Zet 30-40 minuten in de oven of tot de groenten gaar zijn (hoe kleiner je de stukjes maakt hoe sneller natuurlijk) Roer regelmatig eens om.
Verdeel op borden en doe er de zachte geitenkaas op. Heb je een geitenkaas met een korstje dan kan je die de laatste 5 minuten nog even mee grillen zodat hij smeuïg wordt.
Smakelijk!
Labels:
geitenkaas,
olijfolie,
raap,
ui,
zoete aardappel
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten