vrijdag 22 juni 2012

Gezonde loempia met kalkoen

Voor 2 personen

200g kalkoenreepjes
1 zakje Oosterse groentenmix (350g)
6 vellen brickdeeg
1 el pittige olijfolie
currypoeder & zout naar smaak


Bereiding

Wok de groenten kort aan in de hete olie. Kruid met currypoeder en zout en doe er op het laatste de kalkoenreepjes(reeds voorgekookt) bij.
Leg ik het midden van ieder vel brickdeeg een beetje groenten/kalkoenmengeling en rol op als een loempia. Laat nog 10 min in een oven bruinen op 180°. Lekker met zoet-zure saus.

Smakelijk!


2 opmerkingen:

  1. Ziet er lekker uit! Is het deeg voldoende krokant uit de oven? Is één vel brickdeeg voldoende per loempia?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Tine,

    Voor mij is het voldoende zo. Je kan natuurlijk altijd nog een extra vel er rond doen als je ze liever krokanter wil.

    BeantwoordenVerwijderen