zondag 10 juni 2012

Suikervrije rabarber-appelconfituur


1/2 kg rabarber
1 appel
1 zakje pec plus
zoetstof die mag verhit worden (vb tagatesse) / Stevia

Bereiding

Snij de rabarber en appel in kleine stukjes. Doe ze samen met wat water in een grote pot en verhit. Voeg het zakje pec toe en zoet naar smaak met de zoetstof. 


1 opmerking:

  1. Goedendag

    Uw blog heeft, dankzij de kwaliteit van de recepten, onze aandacht weten te trekken.

    We zouden het op prijs stellen mocht u hem op Ptitchef.com inschrijven zodat we hem in ons bestand kunnen opnemen.

    Petitchef is een gids die naar de beste culinaire websites verwijst. Meerdere honderden blogs hebben zich reeds geregistreerd en kunnen hun website dankzij Ptitchef aanprijzen.

    Indien u zich op Ptitchef wenst in te schrijven, kan u naar http://nl.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form surfen of naar http://nl.petitchef.com om vervolgens op “Uw eigen blog toevoegen” te klikken in de balk bovenaan.

    Met vriendelijke groeten

    Vincent

    http://nl.petitchef.com

    BeantwoordenVerwijderen