maandag 24 september 2012

Quinoa Ontbijt

Voor 4 porties

240 ml water
240 ml melk (amandel, rijst of magere)
180g Quinoa
140g bessen/rode vruchten
Vanille aroma
Kaneel
40g gehakte noten
Stevia

Bereiding

Kook de quinoa gaar in de melk en het water( ± 20' koken + 5' rust). Voeg naar smaak stevia, vanille extract en kaneel toe aan het kookwater.
Verdeel de quinoa in 4 porties en voeg er de bessen en gehakte noten aan toe. 
Eventueel nog wat zoeten met honing of agave siroop naar smaak.

Je kan ook diepvriesfruit gebruiken. Doe het de dag voordien al in een potje in de frigo. 
De noten kies je uiteraard naar smaak. 

45g van de gekookte quinoa samen met 70g bosvruchten(diepvries) en 10g gehakte amandelen is goed voor ± 290 kcal.

Smakelijk!






Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen