donderdag 8 november 2012

Risotto met wortelen en varkenshaasje

Voor 2 personen

120g risottorijst
18g Parmezaanse kaas
1 sjalot
1 teentje look
18g olijfolie
3dl magere groentenbouillion
450g wortelen
1 varkenshaasje (± 300g)

Bereiding

Verhit 8g olijfolie en fruit de sjalot en look aan. Doe de rijst erbij en bak even mee. Giet de bouillon over de rijst en dek af. Laat ongeveer 20 minuten garen. 
Kuis ondertussen de wortelen en snij ze in stukken. Kook ze beetgaar in wat gezouten water.
Bak het varkenshaasje in wat olijfolie.
Stoof de gegaarde wortelen op in olijfolie en kruid met peper en zout en eventueel wat paprikapoeder.
Als de risotto gaar is voeg je de kaas toe en roer goed om. Dresseer je borden met wat risotto, wortelen en stukjes varkenshaasje.

Smakelijk!

± 570 kcal/persoon



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen