woensdag 26 februari 2014

Bloemkoolcurry met zalm

Natuurlijk wou ik vandaag de 2de curry uittesten. Deze keer werd het Laksa curry pasta. Voor een milde versie toch redelijk pikant vonden wij. Maar natuurlijk voor diegene die pittig gewoon zijn ideaal.
Vandaag maakte ik er bloemkoolcurry mee en aten we er een stukje verse zalm bij.

Nodig voor 2 personen

1 rode paprika, in stukjes
1 bloemkool, in kleine roosjes
1 el Laksa curry pasta
1 brik tomatenblokjes (kan ook met passata)
2 zalmfilets

Bereiding

Verwarm de tomatenblokjes en de currypasta in een grote pan. Voeg de bloemkoolroosjes toe en doe er wat water bij. Gaar zo de bloemkool tot die beetgaar is. Eventueel moet je nog wat water toevoegen.
Voeg de stukjes paprika toe en meng ze onder de curryschotel.
Bak kort de zalmfilets aan en kruid met een beetje zout.
De curryschotel kan je verzachten door wat room, kokosmelk of roomkaas toe te voegen.
Doe de groenten op een bord en leg er het stuk vis op.

Smakelijk!


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen