maandag 10 maart 2014

Slaatje van rauwe venkel en grijze garnalen

Meestal ben ik zo niet te vinden voor de typische anijssmaak van venkel. Nu probeerde ik hem nog eens rauw en dat viel reuze mee. Het werd een slaatje met grijze garnalen.
Voor 2 personen

1-2 venkels (afhankelijk hoe groot ze zijn)
200g grijze garnalen
Paar kerstomaten
100g kidneybonen
1 avocado 
Verse koriander
Keltisch zeezout en zwarte peper

Bereiding

Halveer de avocado en haal het vruchtvlees eruit. Snij in kleine stukjes. Hak de koriander fijn en doe dat samen met het zout en wat peper bij de avocado. Meng er de garnalen onder.
Snij de venkel in reepjes en leg die op een bord. Doe er de kidneybonen bij en leg er het  garnalen/avocadomengsel op. Werk af met de gehalveerde kerstomaten en wat koriander ter garnering.

Smakelijk!



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen