zondag 27 april 2014

Ovenschotel van prei, tomaat en fetakaas

Vandaag weer een heerlijke ovenschotel op het menu. Het frisse van de prei, het zoete van de tomaat en het zoute van de feta gaan heel goed samen. Zeker met een vleugje komijn als kruid.


Voor 2 personen

4 preiwitten
6 romatomaten, verschillende kleuren
1 pakje feta
Olijfolie
Komijn

Bereiding

Snij de preien in fijne stukjes. Verdeel ze in een ovenschaal en giet er wat olijfolie over. Kruid met wat zout, komijn en paprikapoeder.
Zet in een voorverwarmde oven van 180°C. Laat ze in ongeveer 15 minuten garen. Roer af en toe eens om.
Haal de schotel uit de oven en verdeel de in ringen gesneden tomaten hierover alsook de fetakaas.
Zet weer in de oven voor 10 minuten. Tot de bovenkant een kleurtje krijgt. 

Smakelijk!

Lekker met quinoa.




Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen