donderdag 1 mei 2014

Etentje volgens Broodbuik :)

Vandaag hadden we hier een etentje. Voor velen een struikelblok om anders te gaan eten. Niet hier. Alles was BB-proof :)

Hapjes
- Lepel met rundscarpaccio, truffelolie, Parmezaanse kaas en basilicum
- Olijfjes, tomaten, radijzen, peultjes
- Dipsausje van tonijn(uit blik) gemixt met een scheutje room en bij gekruid met peper en zout
- Geitenkaasbolletjes
- plakjes courgette met home-made tapenade en een stukje tomaat



Voorgerecht
- Asperges met gerookte zalm
- Sausje van hard gekookt ei gemengd met wat room en peterselie en goed gekruid met peper en zout
- Broodbuik foccaciabrood



Hoofdgerecht
-Gegrilde Provençaalse groenten(aubergine, courgette, rode en gele paprika, look en rode ui) overgoten met wat lekkere olijfolie en bij gekruid met kurkuma, komijn en paprikapoeder
- gebakken kip
- Rode en witte quinoa



Dessert
Mascarponecrème


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen