zondag 4 mei 2014

Gegrilde bloemkool met quinoa en geitenkaas

Voor de niet liefhebbers van bloemkool, met dit gerecht gaat die specifieke koolsmaak een beetje verloren. Ideaal dus als je dat liever niet hebt :)

Voor 2 personen


1 bloemkool
Scheutje olijfolie
1 pakje zachte geitenkaas
250g gekookte quinoa
2 el verse peterselie
1 el currypoeder
1 tl komijn
zout

Bereiding

Snij de bloemkool in kleine roosjes en de grote nog eens in plakjes. Doe ze in een grote ovenschaal. Giet wat olie over de kool en kruid met zout, currypoeder en komijn. Roer even om en zet 20-25 min in een oven van 180°C. Roer af en toe eens om en check of ze al gaar zijn. 
Doe in een kom de gekookte quinoa en peterselie. Men dit door de gare bloemkool en schep op borden. Verdeel de geitenkaas en smakelijk!



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen