donderdag 24 november 2011

Scampi met krokante broccolipuree


Per persoon


10 scampi
100g wortelen
½ rode paprika
150g broccoli, diepvries
1 el ricotta(35g)
2 el olijfolie
citroensap
Teentje look
Currypoeder
Peper en zout

Bereiding

Warm de borden voor.
Snij de wortelen en paprika in kleine stukjes. Stoof de stukjes samen met de look eventjes aan in een el olijfolie. Gaar en mix de broccoli. Doe er de ricotta bij en kruid met peper, zout en currypoeder.
Meng de nog knapperige stukjes wortel en paprika onder de puree.
Hou de puree warm en bak nu de garnalen aan in 1 el olijfolie en kruid met peper, zout en currypoeder.
Serveer de garnalen op een warm bord samen met de puree.

± 250 kcal

E: 54%
K: 15%
V: 30%

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen