woensdag 23 november 2011

Pittige scampi met kleurrijke groentjes


Voor 2 personen

1 gele paprika
1 rode paprika
1 teentje look
3 wortelen
100-150g sperziebonen
14 scampi
1 el olijfolie
zout-peper-pikant paprikapoeder
300g aardappelen

Bereiding

- Paprika's kuisen en in smalle schijfjes snijden.
- Wortels schillen en in schijfjes snijden.
- Boontjes blancheren en laten schrikken in koud water.
- Aardappelen schillen en in de microgolfoven in 6,5 min laten garen.
- De scampi kuisen en goed kruiden met zout, peper en paprikapoeder en bakken in ½ el olijfolie.
- In een wok de rest van de olie laten heet worden en de worteltjes met de look 2-3 min laten garen.
- De boontjes en de paprika's toevoegen en nog 2 min laten garen.
- Leg 150g aardappelen, de helft van de groenten en 7 scampi op je bord en smullen maar.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen