maandag 28 mei 2012

Sperziebonen met kip en kokosmelk

Voor 2 personen zonder rijst

2 kipfilets
1 teentje look
1 ui
1 rode ui
2 zoete paprika's
400g sperziebonen
1,5 dl kokosmelk
Currypoeder
Olijfolie
Peper & zout
Sesamzaadjes

Voorbereiding

Snij de kip in blokjes
Snij de uien in ringen, de paprika's in reepjes en de look in fijne stukjes
Blancheer de sperziebonen
Rooster de sesamzaadjes

Bereiding

Bak de kip bruin in de wok met wat olijfolie. Kruid met currypoeder, peper en zout. Zet even opzij.
Doe de uien, look en paprika's in de wok, kruid met currypoeder, peper en zout en bak kort aan en doe er de kokosmelk bij. Voeg er de sperziebonen aan toe. 
Doe er op het laatste nog de kip bij en warm goed door. Doe nog wat sesamzaadjes over het gerecht en klaar.

Smakelijk!



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen