donderdag 3 januari 2013

Spaghetti van courgette met geitenkaas

Spiraalsnijder
Voor 2 personen

2 courgettes
1 rode paprika
1 gele paprika
Trosje tomaten
1 ui
2 el geroosterde pijnboompitten
2 el olijfolie
8 rondjes geitenkaas

Bereiding

Zet de trostomaten, besprenkeld met wat olijfolie, balsamicoazijn en kruiden in een oven van 200°.
Maak spaghettislierten van de courgette met behulp van een spiraalsnijder. 
Snij de paprika's en de ui in reepjes. Verhit de olijfolie in een pan en stoof de ui en paprika's aan. Voeg de courgetteslierten toe en bak even mee. Kruid met peper en zout. 
Verdeel over 2 borden samen met voor ieder 1 el pijnboompitten, 4 rondjes geitenkaas en de warme tomaten.

Smakelijk!


± 425 kcal




1 opmerking:

  1. Mmm, geroosterde tomaatjes en geitenkaas, wat wil een mens nog meer?

    BeantwoordenVerwijderen