vrijdag 28 juni 2013

Havermoutpap met appel, rozijnen en pecannoten in de microgolfoven

Per persoon

60g havervlokken
1 kleine appel of 1/2 grote
1 el rozijnen
1 el gehakte pecannoten
150 ml amandelmelk
70 ml water

Bereiding

Snij de appel in kleine stukjes en zet 1 minuut in de microgolfoven in een afgedekt potje. 
Meng de havervlokken, amandelmelk en water in een kom, dek af en zet 1,5 minuten op volle kracht in de microgolfoven.
Laat alles even staan en meng het dan samen. 

Smakelijk!

370 kcal




2 opmerkingen:

  1. Lekker zeg. Zou het ook met cashew noten kunnen?
    Allergie voor door jou genoemde noten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kan je zeker eens proberen, al vind ik pecannoten een specifieke smaak hebben. Laat zeker weten hoe het bevallen is met cashews.

    BeantwoordenVerwijderen