vrijdag 12 juli 2013

Gegrilde groenten met feta

Voor 2 porties



1 grote aubergine, in schijven gesneden
1 grote courgette, in schijven gesneden
1 paprika, in reepjes
1 bakje champignons, in plakjes gesneden
1 rode ui, in reepjes gesneden
lekkere olijfolie (ik nam de Toscaanse van Oil&vinegar)
peper, zout, gedroogde oregano, gedroogde basilicum
1 pakje fetakaas (ik nam de light versie van Salakis)

Bereiding

Wrijf de aubergine- en courgetteschijfjes in met olijfolie met behulp van een borsteltje. Kruid deze kant. Leg de schijfjes met de oliekant op de grillpan en wrijf nu de andere kant in. 
Doe de rode ui, paprika en champignons in een schaal, kruid goed aan en zet in een voorverwarmde oven van 180° tot ze zacht zijn. 
Doe de groenten op een bord en doe er de fetakaas over. 
Smakelijk!



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen