
Ingrediënten
1/2 c gierst (100g)
1/2 c speltvlokken (45g)
2 c havermoutvlokken (145g)
1/4 c pompoenpitten (35g)
1/3 c amandelschilfers (25g)
1/8 c sesamzaad (15g)
2 tbsp sukrin (10g)
1/4 c tarwekiemen (35g)
1/8 c hazelnoten (15g) fijngehakt
1/3 c chocolade +70% cacao (50g)
1/2 c kokosschilfers (20g)
1/4 c zonnebloempitten ( 30g)
1/8 c pecannoten ( 15g) fijngehakt
1 tbsp honing (25g)
1/2 pompelmoes (75g) uitgeperst
1/2 tbsp kaneel
1/2 tsp kardemon
1/2 tbsp zout
1/8 c lijnzaad (20g)
1/2 tbsp stevia (kristallen)
Bereiding
Verwarm de oven voor op 150°C.
Meng alles op de chocolade en stevia na door elkaar.
Leg op een ovenschaal met bakpapier en zet 30-40 minuten in de oven.
Roer om de 10 minuten goed om zodat alles gelijkmatig roostert.
Laat goed afkoelen. Meng er de stevia en chocolade door en bewaar in een luchtdichte pot. Geeft ongeveer 550g granola. 490 kcal per 100g.
Smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten