zondag 25 mei 2014

Nasi goreng van bloemkool met scampi

Vandaag maakte ik een heerlijke nasi goreng van bloemkoolrijst. Echt lekker! 

Nodig voor 2 personen

1 bloemkool
1 rode ui
1 witte ui
16 scampi, gekuist
3-4 eieren
bakje kerstomaten
peper, zout en currypoeder(ongeveer 1-2 el)
Kokosolie

Bereiding

Maak rijst van de bloemkool. Snij halve maantjes van de uien. 
Verhit wat kokosolie in een wok of pan en bak daarin de scampi gaar. Haal ze eruit en zet opzij. Verhit weer een beetje kokosolie en bak de uien aan. Voeg de 'rijst' toe en bak aan. Kruid met peper, zout en currypoeder. Al alles mooi aangebakken is voeg je de geklutste eieren toe en roerbak ze mee. Voeg nog de scampi toe en verdeel over 2 borden. Versier met de gehalveerde kerstomaten.

Smakelijk!


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen