zondag 27 maart 2016

Whole day of eating - Dagmenu iifym

Omdat ik aan het cutten ben wil dat nog niet zeggen dat ik niets meer mag/kan eten. Ik geniet van iedere maaltijd. Heerlijk iifym-methode volgen en macro's tellen.

Hier een overzicht van wat ik zoal op een dag eet:

Ontbijt: 289 kcal K40g V9g E22g
40g Maple Pecan Cereals van Nutritious Living
35g havermout
100ml ongezoete amandelmelk
20g Ananda Chocolade(gezoet met banaan)

Lunch: 303 kcal K36g V11g E33g
2 vellen Lavash Bread (Joseph's verkrijgbaar bij afvallenmetbregje.nl)
1 belegd met La-vache-qui-rit light en Thousand Island saus van Walden Farms en sla
1 met Enchilada saus, gerookte kip van Musclemeat.nl en sla/tomaat


Tussendoor: 317kcal
4 rijstwafels zonder zout
2 kl notenpasta van Nuts 'n More (2x18g)

Tussendoortje 2: 266 kcal K30g V8g E14g
Havermoutpap gemaakt van:
50g havermout
1 eiwit
6g rauw cacao poeder
10g chia zaad
Veel water en stevia naar smaak

Telkens water toevoegen en weer aan de kook brengen om zo meer volume te krijgen ;)



Dinner: 357 kcal K25g V11g E36g
Courgette spaghetti van 2 courgettes met rundsgehakt van Musclemeat.nl en saus gemaakt van La-vache-qui-rit en een 30g avocado, verse spinazie peper en zout
Laat avond snack: 158 kcal K13g V3g E19g
Proteinfluff gemaakt van
1 schep wheypoeder aardbeiensmaak
40g diepvries aardbeien
200ml ongezoete amandelmelk
30ml pancake siroop van Walden Farms
Stevia naar smaak
Een hele lading ijsblokjes
en op het einde als alles gemalen en een homogene massa is nog
6g Xanthan Gum om te dikken
Nog even in de frigo en dan de heerlijke aardbeien siroop van Hershey's erop.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten